Chlapská klobása

Nejen pro chlapy
Chlapská klobása

Do Chlapské klobásy z Krásna se po prvním ochutnání zamilují nejen drsní chlapi, ale i leckterá křehká víla. A není divu. Kdo by odolal takové porci masa?

Masem při výrobě Chlapské klobásy opravdu nešetříme. Když sečteme 18 procent hovězího a 78 procent vepřového, vyjde nám celých 96 procent masa! Lepek ale v Chlapské klobáse nehledejte.
Kvalitní suroviny spolu se směsí koření a paprikou dodávají klobáse výrazně pikantní chuť, která vynikne na grilu, ale i za studena. Otevřete si k ní pořádně vychlazené pivo, pohodlně se usaďte a nechte si vyprávět příběh o legendárním klobásovníku.

Volná místa Ochutnávky

Mohlo by vás také zajímat...

Kája Vysočina

Kája Vysočina

8. 8. 2018