Nakupte a vyhrajte steakový nůž

Vyzrálé hovězí maso je ideální ke grilování
Nakupte a vyhrajte steakový nůž

Přijďte na začátku prázdnin do našich prodejen a získejte zdarma steakový nůž. Co pro to musíte udělat? Stačí od 3. do 16. července nakoupit alespoň za 300 korun – součástí nákupu ale musí být i vyzrálé hovězí maso, které je pro letní grilování jako stvořené.

Pokud si chcete pochutnat na skvělém hovězím, musí být dobře vyzrálé. Čím déle totiž ve správných podmínkách zraje, tím více se uvolní svalová vlákna ztuhlá po porážce, maso měkne a má vlastnosti, které nad talířem oceníte. Nejkřehčí a nejšťavnatější maso by přitom mělo zrát minimálně 10 až 14 dnů od porážky.vyzrálé hovězí maso, krasno, soutez o nuz

Přesně tak to děláme my – v našich prodejnách nabízíme hovězí maso z býků a mladých býků, které doporučují odborníci jako nejlepší na grilování pro jeho jemnost a chuť.

A jaké hovězí na gril vybrat?
Nejvyhledávanější jsou hovězí pupek (tzv. flank steak) a hovězí plec loupaná. Ale chybu neuděláte ani se steakem z vysokého roštěnce (rib eye steak), roštěnou nebo květovou špičkou (rumpsteak).

Volná místa

Mohlo by vás také zajímat...

Hodovník

Hodovník

1. 11. 2017