Není to tofu ani cuketa

Je to maso!
Není to tofu ani cuketa

Máte rádi maso? Dáváte přednost kvalitě a zajímá vás, jak maso správně nakupovat a připravovat? Pak si uložte mezi oblíbené stránku www.jetomaso.cz!

Maso. Téma, které je opředené celou řadou mýtů. Může se stát součástí zdravého a vyváženého jídelníčku? Osvětová kampaň „Je to maso“, která byla spuštěna letos v květnu, si vytyčila za svůj cíl vyvracet nepravdy a jednoduchou formou vysvětlovat základní fakta ohledně masa a masných výrobků. Zajímá vás například, jak vykostit maso, jak správně grilovat nebo jak maso zamrazit? Na webu najdete články a videa připravené ve spolupráci s odborníky nejen na tato témata. Sledujte také facebookový profil www.facebook.com/Jetomaso, kde se můžete zapojit do zajímavých diskuzí.

Vyučit se řezníkem? Bude to maso, ale stojí to za to

Řeznické řemeslo se těší po celá staletí úctě a respektu. Tak proč se nepřidat do cechu, který se pyšní znakem českého lva, a nezajistit si pořádnou práci v lukrativním oboru?

Nové stránky www.budetomaso.cz jsou určené těm, kdo řeší otázku, co po základce, neláká je vidina dlouhých let studia s nejistým uplatněním a nebojí se poctivé práce. Web je věnovaný učebnímu oboru řezník-uzenář, který nabízí uplatnění hned v několika profesích. Mezi užitečnými informacemi najdete i seznam škol, na které si lze podat přihlášku. Je to jednoduchá matematika:
Spousta masožravců + málo řezníků = řemeslo se zlatým dnem!

Volná místa Ochutnávky

Mohlo by vás také zajímat...

Klobáskobraní

Klobáskobraní

15. 10. 2018