Rozjeďte to!

S rošťáckými špekáčky
Rozjeďte to!

Až budete vybírat, co hodit na gril nebo co si opéct nad ohništěm, nenechte se zmýlit zavádějícími názvy „táboráček“ nebo „opékáček“. Neberte ani buřty. Nezaměnitelnou vůni a chuť letního opékání vám přinese jedině kvalitní uzenina, jako je špekáček z Krásna.

Zatímco v buřtech nebo „opékáčcích“ se může skrývat prakticky cokoliv, výrobek označený jako špekáček musí podle legislativy obsahovat minimálně 40 procent masa (hovězího, vepřového, případně telecího) a maximálně 45 procent tuku. Při jeho výrobě se nesmí použít separát, kuřecí kůže, barviva ani sójová mouka.

V Rošťáckých špekáčcích Krásno nenajdete vůbec žádnou mouku. Jsou totiž bez lepku. Vyrábíme je z vepřového a hovězího masa a špeku, který je patrný na řezu. Připravte si z nich třeba PROKLIK grilované spekáčky ve slanině nebo si je jen tak opečte nad ohništěm.

Krásnosvětě najdete spoustu tipů na výlety do různých míst v České republice i na Slovensku, a na mnoha si můžete špekáček dokonce i opéct.

Volná místa Ochutnávky

Mohlo by vás také zajímat...

Chlapská klobása

Chlapská klobása

14. 5. 2018