Uzená křížová kost masitá

Ještě lepší, než bývala
Uzená křížová kost masitá

Vylepšili jsme pro vás recepturu uzené křížové kosti. Výsledek? Maso je šťavnatější než dříve a má také ještě výraznější, lahodnější chuť.

Uzená křížová kost masitá je vhodná pro studenou i teplou kuchyni a lze ji nabídnout i celiakům, protože neobsahuje lepek. Sklidíte s ní zaručený úspěch u grilu nebo ji můžete upéct v troubě, podobně jako uzená žebra.

Když ji předem naložíte do marinády a dáte si s pečením načas, budete mít skvělou chuťovku k pivu. Kromě tradičních šunkofleků nebo plněných bramborových knedlíků můžete uzenou kost použít také pro přípravu trochu pozapomenuté uzené polévky, která chutná báječně s kroupami.

Volná místa Ochutnávky

Mohlo by vás také zajímat...

Klobáskobraní

Klobáskobraní

15. 10. 2018