Masný výrobek trvanlivý fermentovaný, uzený

  • Znak výrobku
    43305901
  • Balení
    VBC
  • Hmotnost
    cca 1 kg
  • Použitelnost/teplota
    45 dní/0 - 20°C
  • Použitelnost po otevření/rozkrojení
    4 dny

Portáš se vyrábí pomocí přirozeného procesu fermentace. Díky přítomnosti kyselin, které vznikají činností žádoucích mikroorganismů, je pro tento masný výrobek charakteristická mírně nakyslá lahodná chuť. Salám se připravuje z těch nejkvalitnějších surovin. Z vepřového masa, kterého je na 100g výrobku použito celých 120g, a z pečlivě vybrané směsi koření. Pro Portáš je typická tmavší barva na řezu a hrubší zrno. Salám Portáš je bez lepku.

Nutriční hodnoty

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota: 2 037 kJ/491 kcal
tuky 45 g
z toho nasycené mastné kyseliny 17 g
sacharidy 2,5 g
z toho cukry 1,6 g
bílkoviny 19 g
sůl 3,6 g

Neobsahuje alergeny dle nařízení EU č. 1169/2011

bool(false) bool(true)
Volná místa Akční leták Ochutnávky