Suroviny

800 g zadního hovězího
2 chilli papričky
rajčatové pyré
hovězí vývar
sůl
pepř
500 g cibule
4 stroužky česneku
1 velká červená paprika
slunečnicový olej
majoránka
mletá sladká paprika

Příprava

Hovězí maso nakrájejte na kostky. V hlubší pánvi rozehřejte olej, vsypejte veškerou nakrájenou cibuli a restujte dohněda. Přidejte prolisovaný česnek a nechte ho rozvonět.

Do pánve vložte pokrájené hovězí maso a nechte ho zatáhnout. K masu přidejte červenou pokrájenou papriku, mletou sladkou papriku, rajčatové pyré podle potřeby, chilli papričky a čerstvě mletý pepř.

Směs podlijte podle potřeby hovězím vývarem a duste doměkka. Nakonec přidejte čerstvou majoránku, podlijte ještě podle potřeby vývarem a dál duste, dokud se tekutina nevysmaží.

Podle chuti přidejte sůl a pepř a ještě vše promíchejte.

Guláš podávejte s pečivem, rýží nebo těstovinami.


Volná místa Akční leták Ochutnávky