Suroviny

1 římský salát (little gem)
1/2 sweet cripsy červeného salátu
1 zelená paprika
1 žlutá paprika
1/2 okurky hadovky
10 cherry rajčátek
2 lžičky vinného octa
2 lžíce extra panenského olivového oleje
150 g
1 malá cibule
sůl
pepř

Příprava

Zeleninu nakrájejte na stejně velké kousky a dejte do mísy. Osolte, opepřete, přidejte olej a ocet dle chuti. Vše důkladně promíchejte.

Na pánvi osmahněte nadrobno nakrájenou slaninu a přidejte najemno nakrájenou cibuli. Nechte na pánvi zezlátnout a poté slaninou s cibulkou posypte smíchanou zeleninu. Podávejte s pečivem.

TIP: Salát je výtečnou přílohou ke grilované klobáse – například k Zauzené grilovací klobáse Krásno


Volná místa Akční leták Ochutnávky