Podzimní novinky z řady Sous-vide | MP Krásno

Podzimní novinky z řady Sous-vide

Má to šťávu!

MP Krásno představuje podzimní novinky z řady Sous-vide. Šťavnaté dobroty pro vás připravujeme ve vzduchotěsném obalu ve vodní lázni za řízené teploty. Sous vide maso díky tomu získává neskutečné výrazné aroma a bezkonkurenční šťavnatost se spoustou šťávy. Připravili jsme pro vás několik skvělých receptů, ve kterých bude hrát sous vide maso hlavní roli. Nechte se inspirovat a ochutnejte.

Burger v domácí housce s trhanou vepřovou pečení Sous-vide

Začneme receptem, jehož příprava trvá nejdéle. Příprava této dobroty vám může zabrat až 2 hodiny. Výsledek ale rozhodně stojí za to. Chystáte se experimentovat, nebo chystáte slavnostní nedělní oběd pro rodinu? Tímto pokrmem všechny nadchnete.

Na přípravu budete potřebovat vepřovou pečeni připravenou metodou Sous-vide. Připravovali jsme ji sous vide metodou – pomalým vařením ve vakuu a ve vlastní šťávě až 6 hodin. To je čas, který můžete ušetřit při vaření.

Burger v domácí housce s trhanou vepřovou pečení sous-vide

Vepřová panenka sous-vide na liškovém ragú

Tento recept je jednodušší na přípravu, než předchozí recept. Při vymýšlení tohoto receptu jsme pamatovali na milovníky hub a do receptu zakomponovali i půl kila voňavých lišek.

Vepřová panenka z tohoto receptu je stejně jako vepřová pečeně připravena metodou Sous-vide. Určitě oceníte křehkost, kterou tento kulinářský skvost nabízí. Na úžasné spojení aromatického koření, bylinek, hub a bílého vína v tomto receptu budete s chutí vzpomínat.

Vepřová panenka sous-vide na liškovém ragú

Sous vide krkovice s barevným zelným salátem

Nejen z masa je člověk živ. Na to jsme pamatovali při vytváření tohoto receptu. Kromě lahodné Sous-vide krkovice v něm najdete také salát, zelí, cibule, česnek, vinný ocet a med. S tímto receptem uspokojíte kdejaký mlsný jazýček.

Metodou Sous-vide lze připravit i chutnou vepřovou krkovici. Takto připravené maso už potřebuje jen krátké zpracování, než zamíří přímo na talíř. Překvapí vás nevšední šťavnatost masa. Doslova se rozpadá na jazyku.

Sous vide krkovice s barevným zelným salátem

Vepřové koleno, hořčičný dip a cibulová marmeláda

Tímto receptem uděláme radost milovníkům marmelády. Především těm, kteří mají rádi cibulovou marmeládu. Pusťte se s chutí do přípravy.

Pro tento recept použijete vepřové koleno připravené metodou Sous-vide, hořčičný dip, cibulovou marmeládu a pár krajíců chleba. Návod na přípravu se tak skládá ze tří jednoduchých receptů: na přípravu domácího hořčičného dipu, na výrobu cibulové marmelády, kterou použijete nejen na tuto příležitost, ale můžete ji skladovat v lednici na použití k dalším pokrmům a dále taky receptu na přípravu finálního pokrmu. Dobrou chuť.

Sous vide vepřové koleno, hořčičný dip a cibulová marmeláda

Mohlo by vás také zajímat...

Volná místa Akční leták Ochutnávky