Pozvánka na 11. ročník konference Meating 2020 – MP Krásno

Pozvánka na 11. ročník konference Meating 2020

Tradiční konference zpracovatelů masa

Informujeme a zveme na již 11. ročník konference masného průmyslu MEATING 2020, která se bude konat v pondělí 19.10.2020 v OREA Hotelu Voroněž v Brně. Chceme Vám přinést nejnovější informace z oboru zpracování masa i aktuální informace a reakce na coronavirus v souvislostech.

Náš MEATING 2020 znamená setkání lidí, kteří rozumí masu, chtějí rozšířit své obzory nejen v rámci našeho oboru a navázat nové cenné kontakty. Tato konference navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy svými prezentacemi a odbornými přednáškami účastníky zaujali specialisté na obchod s potravinami, potravinářský marketing, technologie a legislativu. Chceme se také ohlédnout za osvětovou a náborovou kampaní „Je to maso“ – podporou spotřeby masa a masných výrobků, „Bude to maso“ – náborovou kampaní na odborných školách a „Masobraní“ – celostátním svátkem masa.

Proč se zúčastnit MEATINGU 2020 !

Informace a trendy

Zajímavý obsah bude mít již první společný blok, který začíná v 9,30 hodin. Jeho součástí bude přednáška „Potravinářství v EU se zaměřením na obor zpracování masa“ (návrhy na omezení produkce a spotřeby masa a masných výrobků), budoucí podoba Společné zemědělské politiky, příspěvky z oblasti legislativy EU a ČR, poznatky dozorových orgánů a národní dotace do potravinářství.
Navazující odborný program přinese aktuality z oblasti makroekonomiky, trendy ve spotřebě masa a v panelové diskuzi vystoupí klíčoví hráči na trhu masa a masných výrobků. Jeho součástí budou příspěvky z oblasti legislativy, makroekonomiky a panelová diskuze klíčových hráčů trhu masa a masných výrobků.

Inspirace

Odborný program i jeho přestávky poskytnou prostor pro inspirativní debaty, výměnu názorů a zkušeností mezi účastníky i řečníky.

Zábava

Den vyvrcholí společenským večerem se zábavným programem, bohatým občerstvením a příležitostí dobře a nerušeně se pobavit společně s kolegy a kamarády.

Ocenění nejúspěšnějších

Součástí večera bude tradičně ocenění těch nejúspěšnějších profesionálů z našeho oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2020.

Přijďte včas, ať Vám nic neunikne!

Věřím, že i díky Vám se naše společné setkání MEATING 2020 vydaří. Přihlášky je možné podávat na webu www.cszm-meating.cz.

Vážení kolegové, věřím, že nadcházející, již jedenáctý ročník konference masného průmyslu MEATING 2020, podpoříte svým aktivním přístupem.

Těším se na Vás!

Karel Pilčík
předseda představenstva
Českého svazu zpracovatelů masa

TĚŠÍME SE NA VÁS v pondělí 19.10.2020 V BRNĚ.

Kontaktní údaje:
Český svaz zpracovatelů masa
mobil.: +420 724 258 003
E-mail: sekretariat@cszm.cz

Mohlo by vás také zajímat...

Volná místa Akční leták Ochutnávky