Náš MEATING 2021 znamená setkání lidí, kteří rozumí masu, chtějí rozšířit své obzory nejen v rámci našeho oboru a navázat nové cenné kontakty. Tato konference navazuje na úspěšné předchozí ročníky, kdy specialisté svými prezentacemi a odbornými přednáškami zaujali účastníky v oblasti obchodu s potravinami, potravinářským marketingem či technologiemi a legislativou. Chceme se také ohlédnout za osvětovou a náborovou kampaní „Je to maso“ – projekt na podporou spotřeby masa a masných výrobků, „Bude to maso“ – projekt s náborovou kampaní na odborných školách a „Masobraní“ – celostátní svátek masa.
Proč se zúčastnit MEATINGU 2021?
Informace a trendy
Zajímavý obsah bude mít již první společný blok, který začíná v 10:00 hodin. Jeho součástí budou přednášky „Vliv covidové doby na obor zpracování masa“ a „Očekávané události v souvislosti s evropským závazkem Zelené dohody“. Také se můžete těšit na prezentaci dalšího vývoje potravinářství EU se zaměřením na obor zpracování masa (návrhy na omezení produkce a spotřeby masa a masných výrobků), budoucí podoba Společné zemědělské politiky, příspěvky z oblasti legislativy EU a ČR, poznatky dozorových orgánů a národní dotace do potravinářství.
Navazující odborný program přinese aktuality z oblasti makroekonomiky, trendy ve spotřebě masa a v panelové diskuzi vystoupí klíčoví hráči na trhu masa a masných výrobků.
Inspirace
Odborný program i jeho přestávky poskytnou prostor pro inspirativní debaty, výměnu názorů a zkušeností mezi účastníky i řečníky.
Zábava
Den vyvrcholí společenským večerem se zábavným programem, bohatým občerstvením a příležitostí dobře a nerušeně se pobavit společně s kolegy a kamarády.
Ocenění nejúspěšnějších
Součástí večera bude tradičně ocenění těch nejúspěšnějších profesionálů z našeho oboru a vítězů soutěže Řeznicko-uzenářská prodejna roku 2021.
Přijďte včas, ať Vám nic neunikne!
Věřím, že i díky Vám se naše společné setkání MEATING 2021 vydaří. Přihlášky je možné podávat na webu www.cszm-meating.cz.
Vážení kolegové, vzhledem k tomu, že v loňském roce se konference nekonala, o to více se na Vás těším a věřím, že nadcházející, již jedenáctý ročník konference masného průmyslu MEATING 2021, podpoříte svým aktivním přístupem.
Těším se na Vás!
Karel Pilčík
předseda představenstva
Českého svazu zpracovatelů masa
TĚŠÍME SE NA VÁS v pondělí 5.10.2021 V BRNĚ.
Kontaktní údaje:
Český svaz zpracovatelů masa
mobil.: +420 724 258 003
E-mail: sekretariat@cszm.cz