Příprava

Brambory oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Žampiony překrojte napůl a oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky. Hlavy česneku překrojte podélně napůl. Všechny připravené suroviny dejte do pánve, kterou můžete umístit na gril. Jemně osolte. Ze všech surovin umíchejte marinádu. Do klobás udělejte jemné zářezy a nejprve je potřete marinádou. Poté zbylou marinádou přelijte do pánve. Teď máte dvě možnosti. Pánev se zeleninou a brambory můžete dát péct do trouby a klobásy grilovat na grilu. Nebo můžete dát klobásy do pánve nahoru. A všechno můžete grilovat na uzavíratelném grilu. Záleží na tom, jaký máte gril. Zasypejte najemno nakrájenou petrželovou natí. Podávejte horké s dobrým pečivem.
Stáhněte si nejnovější akční leták