4 ks vejce 100 g Staročeská slanina 3 plátky tvrdý sýr 1 ks menší cibule sůl, pepř
Příprava
Cibulku nakrájejte najemno a slaninu rozdělte na plátky. Na pánvi na mírném ohni nejprve osmahněte dozlatova cibuli, přidejte plátky slaniny a krátce je opečte do křupava.
Snižte teplotu pánve a na slaninu rozklepněte vejce. Jemně je rozmíchejte vařečkou, osolte a opepřete. Nakonec na omeletu položte rozpustit plátky sýra.
Nechejte chvíli zapéct, dokud nebudou žloutky lehce tuhé a ihned podávejte.
Na tomto webu používáme cookies, na jejichž základě můžeme analyzovat návštěvnost a personalizovat reklamy. Předpokládáme, že dalším prohlížením našich stránek s použitím cookies souhlasíte. Více informací zde.