4 stroužky česneku
1 lžíce sušeného oregana
2 lžíce oleje
1/2 plechovky sladké kukuřice
2 Valašská klobása
1 menší cuketa
1 červená paprika
1 bílá paprika
10 fazolových lusků
8 cherry rajčátek
4 lžíce nasekané bazalky (nebo 1 lžíce sušené)
sůl
pepř
TIP PRO VÁS:
Místo Valašské klobásy můžete použít třeba Chlapskou nebo Venkovskou klobásu.
Na grilovací wok pánvi rozpalte olej, osmahněte na něm česnek nasekaný najemno a oregano. Asi po minutě přidejte zeleninu (kukuřici, papriky, cuketu, fazolové lusky) nakrájenou na kostičky a klobásy nakrájené na kolečka.
Vše promíchejte a nechte asi čtyři minuty opékat. Přidejte rajčátka a bazalku, ještě přibližně minutu za občasného míchání grilujte.
Pozor, aby zelenina nebyla příliš měkká.
Jako přílohu můžete podávat opečené brambory nebo pečivo.
Foto – příprava receptu (pro zobrazení klikněte na miniaturu)