KRÁLÍK:
1 ks celý králík
2 ks velké cibule
150 g Špek dědy Pilčíka H+H
sůl
10 kuliček celého pepře
6 kuliček nového koření
4 ks bobkových listů
5 stroužků česneku
300 ml vývaru na podlití
NA KNEDLÍKY:
1 kg brambor
300 g hrubé mouky
3 ks vejce
sůl
1 lžíce bramborového škrobu
2 lžíce Vepřové sádlo škvařené 500 g
NA SMAŽENOU CIBULKU
2 ks cibule
2 lžíce Vepřové sádlo škvařené 500 g
NA ŠPENÁT:
1 kg čerstvého listového špenátu
1 lžíce Vepřové sádlo škvařené 500 g
1 ks střední cibule
3 stroužky česneku
2 ks vejce
sůl, pepř
1 lžíce strouhanky
PŘÍPRAVA KRÁLÍKA:
PŘÍPRAVA CIBULKY:
PŘÍPRAVA BRAMBOROVÝCH KNEDLÍKŮ:
PŘÍPRAVA ŠPENÁTU: