Příprava

  1. Rozehřejte vaši troubu oboustranně na 180 °C.
  2. Z vaječných bílků vyšlehejte metlou tuhý sníh.
  3. V míse společně smíchejte vaječné žloutky s rozinkami, cukrem a dalšími sypkými ingrediencemi.
  4. Do směsi po zamíchání nalijte rostlinný olej nebo lehce rozpuštěné vlažné sádlo. Přidejte ušlehaný sníh a vše opatrně vmíchejte.
  5. Vymažte si formu na biskupský chlebíček máslem a vysypte hrubou moukou. Do formy poté přendejte těsto na buchtu.
  6. Pečte přibližně 20 minut v rozehřáté troubě.
  7. Po vytažení z trouby počkejte pět minut a poté buchtu opatrně vyklopte na mřížku a nechejte zcela zchladnout.
Stáhněte si nejnovější akční leták