Měkký salám 2 lžíce slunečnicového oleje Jemný kečup Bylinky (bazalka, tymián a oregano) 2 ks cibule 3 stroužky česneku Zelené nebo černé olivy Tvrdý sýr 2 vejce
Příprava
V prvním kroku naskládejte na předem vykynuté těsto měkký salám a nechejteho několik minut zapéci v troubě přibližně na 200 °C.
Když těsto lehce zezlátne, potřete ho kečupem nebo rajčatovým protlakem, přidejtetrochu oleje, bazalku, rozetřený česnek a na kolečka nakrájenou cibuli. Opět krátce zapečte.
Nastrouhejte sitvrdý sýr a smíchejteho s vejci, směs nalijte na pizzu a znovu vložte do trouby.
Na závěr pizzu ještě posypte nastrouhaným sýrem,přidejte nakrájené olivy a dochuťte nakrájeným tymiánem či oreganem.
Jednoduché, rychlé a výborné! Nechte si chutnat!
Na tomto webu používáme cookies, na jejichž základě můžeme analyzovat návštěvnost a personalizovat reklamy. Předpokládáme, že dalším prohlížením našich stránek s použitím cookies souhlasíte. Více informací zde.