Nepřekonatelná klasika, která se konzumuje v různých podobách napříč celým světem. Vyzkoušejte tuhle snídaňovou bombu, díky které doplníte energii na celé dopoledne.
Vejce rozklepněte do misky nebo na hlubší talíř. Pánev si rozehřejte na středním ohni a krátce na ní opečte plátky salámu. Pak oheň stáhněte na mírný plamen a vejce vylijte na salám. Nemusíte se bát připečení vajíček. Salám pustí dostatek tuku, na kterém vejce připravíte.
Připravujte přibližně pět minut, nebo dokud bílek zcela neztuhne. Podle chuti osolte, opepřete a ozdobte nasekanou pažitkou.
Doporučujeme solit až ve fázi tuhnutí bílku. Nikoliv tedy v úvodu tepelné přípravy vajec. Pozor také na sůl v samotném salámu. Sázená vejce lze velmi snadno přesolit.
Na tomto webu používáme cookies, na jejichž základě můžeme analyzovat návštěvnost a personalizovat reklamy. Předpokládáme, že dalším prohlížením našich stránek s použitím cookies souhlasíte. Více informací zde.