Příprava

Vepřovou krkovici i se šťávou vyndejte z obalu a dejte do pekáčku. Přidejte 1 dcl vody, přiklopte víkem a dejte péct do trouby vyhřáté na 190 °C. Pečte přibližně 40 minut a během pečení průběžně několikrát přelijte šťávou ze dna pekáče. Ke konci můžete odklopit víko a dopéct křupavou kůrku. Mezitím si připravte křupavý barevný zelný salát. Cibuli nakrájejte na půlkolečka. Česnek rozmáčkněte a nasekejte nahrubo. Dejte společně opékat do velké pánve, na rozehřátý olivový olej. Poté přidejte všechny druhy zelí nakrájené na proužky. Ochuťte solí, pepřem, vinným octem a medem. Společně opékejte 10 minut. Zelí by mělo zůstat křupavé. Dolaďte chuť a podávejte s plátky pečené krkovice.
Stáhněte si nejnovější akční leták