Příprava

Celou česnekovou hlavu rozkrojte podélně napůl. Spodní část nechejte stranou a z horní části vyloupněte stroužky, které prolisujete. Promíchejte prolisované stroužky s olivovým olejem, jednou lžičkou soli a trochou čerstvě mletého černého pepře. Do velké pánve, kterou můžete používat na gril, připravte zeleninu. Cuketu nakrájejte na silnější kolečka, pórek také na kolečka (zelené i bílé části) a fenykl napůl. Přidejte celé malé papriky a nahoru položte stonky s rajčaty a spodní polovinu česnekové hlavy. Teď máte dvě možnosti. Pánev se zeleninou a můžete dát péct do trouby a klobásy grilovat na grilu. Nebo můžete dát klobásy od pánve, nahoru. A všechno můžete grilovat na uzavíratelném grilu. Záleží na tom, jaký máte gril. Podávejte horké, s dobrým pečivem.
Stáhněte si nejnovější akční leták