Volské oko s křupavou pikant slaninou a salátem z opečených rajčat | MP Krásno
Suroviny

2 - 3 vejce
Pikant slanina
sůl pepř

Na salát
100 g cherry rajčat
2 stroužky česneku
50 g Pikant slanina
kousek pórku
troška olivového oleje
sůl a pepř

Příprava

Nejprve si připravte salát. Na pánev nalijte asi jednu lžíci olivového oleje. Na něj dejte opékat oloupané, celé stroužky česneku.

Po pěti minutách přidejte celá cherry rajčata.

Po dalších pěti minutách kolečka pórku a proužky pikant slaniny. Na střední teplotu opékejte tak dlouho, až začnou rajčata pukat, maso bude dokřupava opečené.

Osolte a opepřete. Promíchejte a česnek i rajčata lehce rozmáčkněte vidličkou.

Podávejte ke klasickému volskému oku a dokřupava opečeným plátkům slaniny.


Volná místa Akční leták Ochutnávky