Mäkká saláma 2 lyžice slnečnicového oleja Jemný kečup Bylinky (bazalka, tymián a oregano) 2 ks cibule 3 strúčiky cesnaku Zelené alebo čierne olivy Tvrdý syr 2 vajcia
Príprava
V prvom kroku poukladajte na vopred vykysnuté cestomäkkú salámu a nechajte ho niekoľkominút zapiecť v rúre približne na 200 °C.
Keďcesto jemne zozlatne, potrite ho kečupomaleboparadajkovýmpretlakom, pridajte trochu oleja, bazalku, rozotretý cesnak a na kolieska nakrájanú cibuľu. Opäťkrátko zapečte.
Nastrúhajte si tvrdý syr a zmiešajte ho s vajcami, zmesnalejte na pizzu a znovu vložte do rúry.
Na záver pizzu ešte posypte nastrúhaným syrom, pridajtenakrájané olivy a dochuťte nakrájaným tymianom či oreganom.
Jednoduché, rýchle a výborné! Dobrú chuť!
Na tomto webu používáme cookies, na jejichž základě můžeme analyzovat návštěvnost a personalizovat reklamy. Předpokládáme, že dalším prohlížením našich stránek s použitím cookies souhlasíte. Více informací zde.