Příprava
Figy ošúpte a varte v hrnci s trochou vody, dokým nezískajú konzistenciu marmelády. Huby očistite, pokrájajte a poduste na panvici so soľou a čiernym korením. Mäso z jeleňa posekajte na malé kúsky, pridajte lesné huby, olej, soľ, čierne korenie, horčicu, všetko dobre premiešajte a podľa chuti dochuťte korením .
Tatársky biftek naservírujte, ozdobte figovou marmeládou a podávajte s malým šalátom a chlebovými krutónmi.
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Nátierka z bravčovej pečene

Gratinované zemiaky so šunkou DUO

Croissant plnený šunkou a vaječnou nátierkou

Mini zemiakové placky s pikantnou slaninou a syrom

Klobásy v lístkovom cestíčku

Tlačenka s čerstvým šalátom

Plnená paprika so syrom, šunkou a vajcom s cuketou

Pizza kapsy so salámou, šunkou a syrom
