Společnost MP Krásno, a.s. je dlouholetým hrdým členem Českého svazu zpracovatelů masa (http://www.cszm.cz/).Ten stojí za spuštěním geniálně pojatého webu Jetomaso.cz , který je zároveň jedním z nejpřínosnějších zdrojů kvalitních informací o využití masa na našich talířích.Dnešní svět je doslova živ z konzumace masa. Kvalita a původ masa je jedním z velmi diskutovaných témat, stejně jako vliv jeho konzumace na lidské zdraví. Přijměte tedy naše pozvání na tento "ostře nabroušený web", který je určen všem milovníkům masa.Fakt, že lidé jedí maso, ovlivnil a posunul vývoj člověka mílovými kroky kupředu a podnítil rozvoj mnoha civilizací. Jeho výjimečná chuť nás láká více než 2 miliony let, a to napříč rozličnými světovými kulturami. S tím úzce souvisí také nespočet způsobů, jak maso připravit a dokonale si na něm pochutnat. Zmíníme pečení, dušení, sušení, voňavé grilování nebo uzení.Garantujeme vám, že po pročtení desítek poutavých a kvalitních článků a shlédnutí špičkových videí se stanete opravdovým znalcem masa. Web Jetomaso.cz z vás udělá profesionály při nakupování masa a jeho nejlepším následném zpracování. Zjistíte tady snad vše o historii zpracování masa. Také o jeho správném a šetrném porcování a zpracování. Vyvarujete se chyb při jeho přípravě. Dozvíte se také o tom, že jsou dnešní média plná polopravd a mýtů, které se týkají masa. A je to maso.Pokud vám voňavá flákota masa není na vašem talíři cizí, rozhodně si web Jetomaso.cz nenechte ujít.A pozor! Stát se řezníkem není v dnešní době žádná ostuda. Jde naopak o velmi prestižní povolání, které je doslova placené zlatem. Pokud tedy vaše děti uvažují o kvalitně placené a jisté budoucnosti, je obor řezník, uzenář skvělý tip. Dejte jim prohlédnout web Budetomaso.cz. Škol se zaměřením na tento obor je spousta a jsou vždy blízko. S maturitou i jako výuční obor.