Pečený bokPečený bok patří již řadu let mezi tradiční a oblíbené speciality nejen na Valašsku. Proto jsme jej také zařadili do našeho sortimentu. Na výrobu používáme pečlivě vybrané kusy vepřového boku a vyváženou směs koření. Chuť a šťavnatost pečeného boku vás nadchne, je prostě jako čerstvě vytažený z trouby. S našim pečeným bokem připravíte vynikající víkendový oběd nebo masitou lahůdku na pořádnou párty. Pečená sekanáPoctivá sekaná neodmyslitelně patří do tradiční české kuchyně. Už nemusíte čekat, než se vám tato lahůdka upeče, řešit ideální poměry a druhy masa. Stačí přijít k pultu našich řeznictví sáhnout po pečené sekané. Pečená sekaná má jemnou chuť a strukturu a výraznou vůni po použitém koření. Připravíte ji za pár minut na pánvi nebo v troubě. Chutná přímo skvěle v kombinaci s bramborem a se zelím. Čeká jenom na vás.Pečená hrubozrnná sekanáPro gurmány jsme upekli lahodnou hrubozrnnou sekanou, která potěší každý mlsný jazýček. Oproti klasické pečené sekané má výrazně hrubší strukturu masové vložky a ještě výraznější chuť. Tuto tradiční pochoutku vyzkoušejte za tepla s bramborem a se zelím nebo za studena s hořčicí, kyselým okurkem a křupavým chlebem.