39199.jpg
Pečený bokPečený bok patří již řadu let mezi tradiční a oblíbené speciality nejen na Valašsku. Proto jsme jej také zařadili do našeho sortimentu. Na výrobu používáme pečlivě vybrané kusy vepřového boku a vyváženou směs koření. Chuť a šťavnatost pečeného boku vás nadchne, je prostě jako čerstvě vytažený z trouby. S našim pečeným bokem připravíte vynikající víkendový oběd nebo masitou lahůdku na pořádnou párty.Pe%C4%8Den%C3%BD-bok-A5-CZ-1024x734.jpg Pečená sekanáPoctivá sekaná neodmyslitelně patří do tradiční české kuchyně. Už nemusíte čekat, než se vám tato lahůdka upeče, řešit ideální poměry a druhy masa. Stačí přijít k pultu našich řeznictví sáhnout po pečené sekané. Pečená sekaná má jemnou chuť a strukturu a výraznou vůni po použitém koření. Připravíte ji za pár minut na pánvi nebo v troubě. Chutná přímo skvěle v kombinaci s bramborem a se zelím. Čeká jenom na vás.Pe%C4%8Den%C3%A1-sekan%C3%A1-CZ-1024x738.jpgPečená hrubozrnná sekanáPro gurmány jsme upekli lahodnou hrubozrnnou sekanou, která potěší každý mlsný jazýček. Oproti klasické pečené sekané má výrazně hrubší strukturu masové vložky a ještě výraznější chuť. Tuto tradiční pochoutku vyzkoušejte za tepla s bramborem a se zelím nebo za studena s hořčicí, kyselým okurkem a křupavým chlebem.Pe%C4%8Den%C3%A1-hrubozrnn%C3%A1-sekan%C3%A1-CZ-1024x734.jpg