Příprava
Žloutky smíchejte v misce se solí a pepřem a zjemněte je trochou mléka. Bílky ušlehejte do tuha a opatrně je vmíchejte do žloutkové směsi.
V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejte kousek másla. Na jednu omeletu vlijte čtvrtinu vaječné směsi a opékejte 2 až 3 minuty. Poté posypte omeletu 2 lžícemi parmazánu, přidejte nadrobno nakrájenou šunku a posekanou petrželovou nať a opékejte další 2 až 3 minuty.
Hotové omelety nakrájejte na poloviny. Každou polovinu housky poklaďte polovinou omelety, plátkem sýra a čerstvou zeleninou a přiklopte druhou polovinou housky.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Nátierka z bravčovej pečene

Gratinované zemiaky so šunkou DUO

Croissant plnený šunkou a vaječnou nátierkou

Mini zemiakové placky s pikantnou slaninou a syrom

Klobásy v lístkovom cestíčku

Tlačenka s čerstvým šalátom

Plnená paprika so syrom, šunkou a vajcom s cuketou

Pizza kapsy so salámou, šunkou a syrom
