Příprava
Hodinu před přípravou vyndejte máslo z lednice, aby změklo. Maso nakrájejte na menší kostky, slaninu posekejte nadrobno.
Slaninu lehce osmahněte, až se začne škvařit, přidejte k ní maso. Směs dochuťte grilovacím kořením, solí a pepřem, vše opečte dozlatova a odstavte z plotny. Na jednu porci sendviče si připravte tři plátky chleba, z toho vždy dva toasty pomažte máslem.
Rajčata pokrájejte na kolečka, salát natrhejte na kousky. Zeleninu pokapejte olivovým olejem, lehce osolte a opepřete. Směs masa a slaniny nechte trochu vychladnout a vmíchejte do ní majonézu.
Jeden plátek chleba pomazaný máslem obložte sýrem a kuřecí směsí, druhý plátek pomazaný máslem poklaďte zeleninou. Plátky chleba položte na sebe a přiklopte třetím plátkem. Hotový sendvič rozkrojte na polovinu, případně na čtvrtiny, a trojúhelníčky případně propíchněte delším párátkem, aby lépe držel pohromadě.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Nátierka z bravčovej pečene

Gratinované zemiaky so šunkou DUO

Croissant plnený šunkou a vaječnou nátierkou

Mini zemiakové placky s pikantnou slaninou a syrom

Klobásy v lístkovom cestíčku

Tlačenka s čerstvým šalátom

Plnená paprika so syrom, šunkou a vajcom s cuketou

Pizza kapsy so salámou, šunkou a syrom
