Příprava
Najprv si pripravte šalát. Na panvicu nalejte asi jednu polievkovú lyžicu olivového oleja. Do oleja dajte vyprážať ošúpané celé strúčiky cesnaku.
Po jednej minúte pridajte celé cherry paradajky.
Po piatich minútach pridajte plátky póru a pásiky slaniny. Restujte na strednom ohni, kým paradajky nezačnú praskať a mäso nebude chrumkavé.
Dochuťte soľou a korením. Cesnak a paradajky premiešajte a zľahka roztlačte vidličkou.
Podávajte s klasickým volským okom a chrumkavými plátkami slaniny.
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Nátierka z bravčovej pečene

Gratinované zemiaky so šunkou DUO

Croissant plnený šunkou a vaječnou nátierkou

Mini zemiakové placky s pikantnou slaninou a syrom

Klobásy v lístkovom cestíčku

Tlačenka s čerstvým šalátom

Plnená paprika so syrom, šunkou a vajcom s cuketou

Pizza kapsy so salámou, šunkou a syrom
