Příprava

Nejprve si připravte masové koule. Mleté maso dejte do mísy, přidejte k němu sůl, pepř a celá vejce a vše důkladně promíchejte. Navlhčenýma rukama vytvarujte kuličky, naskládejte je na plech na pečicí papír a pečte asi 40 minut na 180 °C. Cibule oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. V pánvi rozpusťte sádlo cibuli na něm velmi pomalu opékejte asi 15 - 20 minut dozlatova. Poté přidejte k cibuli tymián a zalejte ji červeným vínem. Míchejte tak dlouho, dokud se přebytečná tekutina nevyvaří. Na závěr přidejte vinný ocet a cukr, promíchejte a restujte, dokud cibule nebude mít tmavě hnědou barvu. Bagety rozkrojte, rozprostřete na ně opečenou cibulku, na ni čedar, masové koule a na závěr salát natrhaný na kousky.
Stáhněte si nejnovější akční leták