Příprava
Nejprve si připravte masové koule. Mleté maso dejte do mísy, přidejte k němu sůl, pepř a celá vejce a vše důkladně promíchejte. Navlhčenýma rukama vytvarujte kuličky, naskládejte je na plech na pečicí papír a pečte asi 40 minut na 180 °C.
Cibule oloupejte a nakrájejte na půlkolečka. V pánvi rozpusťte sádlo cibuli na něm velmi pomalu opékejte asi 15 - 20 minut dozlatova. Poté přidejte k cibuli tymián a zalejte ji červeným vínem. Míchejte tak dlouho, dokud se přebytečná tekutina nevyvaří.
Na závěr přidejte vinný ocet a cukr, promíchejte a restujte, dokud cibule nebude mít tmavě hnědou barvu. Bagety rozkrojte, rozprostřete na ně opečenou cibulku, na ni čedar, masové koule a na závěr salát natrhaný na kousky.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce
Pomazánka z grilovaného lilku s chlebem a klobásou ze zelím
45 min
Slaninová quesadilla
30 minut
Hamburger s vejcem a pečeným bokem
45 minut
Obložený chleba šampionů
15 minut
Toast se smetanovým dresinkem
20 minut
Plecovník plněný šunkou
2,5 hodiny
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou
45 minut
Tortilly se sádlem a se špenátovou náplní
45 minut
Sendvič se šunkou, sýrem a jemným hořčicovým dresinkem
15 minut