Začneme receptem, jehož příprava trvá nejdéle. Příprava této dobroty vám může zabrat až 2 hodiny. Výsledek ale rozhodně stojí za to. Chystáte se experimentovat, nebo chystáte slavnostní nedělní oběd pro rodinu? Tímto pokrmem všechny nadchnete.Na přípravu budete potřebovat
vepřovou pečeni připravenou metodou Sous-vide. Připravovali jsme ji sous vide metodou - pomalým vařením ve vakuu a ve vlastní šťávě až 6 hodin. To je čas, který můžete ušetřit při vaření.
Tento recept je jednodušší na přípravu, než předchozí recept. Při vymýšlení tohoto receptu jsme pamatovali na milovníky hub a do receptu zakomponovali i půl kila voňavých lišek.
Vepřová panenka z tohoto receptu je stejně jako vepřová pečeně připravena metodou Sous-vide. Určitě oceníte křehkost, kterou tento kulinářský skvost nabízí. Na úžasné spojení aromatického koření, bylinek, hub a bílého vína v tomto receptu budete s chutí vzpomínat.
Nejen z masa je člověk živ. Na to jsme pamatovali při vytváření tohoto receptu. Kromě lahodné Sous-vide krkovice v něm najdete také salát, zelí, cibule, česnek, vinný ocet a med. S tímto receptem uspokojíte kdejaký mlsný jazýček.Metodou Sous-vide lze připravit i chutnou
vepřovou krkovici. Takto připravené maso už potřebuje jen krátké zpracování, než zamíří přímo na talíř. Překvapí vás nevšední šťavnatost masa. Doslova se rozpadá na jazyku.
Tímto receptem uděláme radost milovníkům marmelády. Především těm, kteří mají rádi cibulovou marmeládu. Pusťte se s chutí do přípravy.Pro tento recept použijete
vepřové koleno připravené metodou Sous-vide, hořčičný dip, cibulovou marmeládu a pár krajíců chleba. Návod na přípravu se tak skládá ze tří jednoduchých receptů: na přípravu domácího hořčičného dipu, na výrobu cibulové marmelády, kterou použijete nejen na tuto příležitost, ale můžete ji skladovat v lednici na použití k dalším pokrmům a dále taky receptu na přípravu finálního pokrmu. Dobrou chuť.