Burger v domácí housce s trhanou vepřovou pečení Sous-vide

Začneme receptem, jehož příprava trvá nejdéle. Příprava této dobroty vám může zabrat až 2 hodiny. Výsledek ale rozhodně stojí za to. Chystáte se experimentovat, nebo chystáte slavnostní nedělní oběd pro rodinu? Tímto pokrmem všechny nadchnete.Na přípravu budete potřebovat vepřovou pečeni připravenou metodou Sous-vide. Připravovali jsme ji sous vide metodou - pomalým vařením ve vakuu a ve vlastní šťávě až 6 hodin. To je čas, který můžete ušetřit při vaření.BURGER1.jpg

Vepřová panenka sous-vide na liškovém ragú

Tento recept je jednodušší na přípravu, než předchozí recept. Při vymýšlení tohoto receptu jsme pamatovali na milovníky hub a do receptu zakomponovali i půl kila voňavých lišek.Vepřová panenka z tohoto receptu je stejně jako vepřová pečeně připravena metodou Sous-vide. Určitě oceníte křehkost, kterou tento kulinářský skvost nabízí. Na úžasné spojení aromatického koření, bylinek, hub a bílého vína v tomto receptu budete s chutí vzpomínat.Vep%C5%99ov%C3%A1-panenka-sous-vide-na-li%C5%A1kov%C3%A9m-rag%C3%BA.jpg

Sous vide krkovice s barevným zelným salátem

Nejen z masa je člověk živ. Na to jsme pamatovali při vytváření tohoto receptu. Kromě lahodné Sous-vide krkovice v něm najdete také salát, zelí, cibule, česnek, vinný ocet a med. S tímto receptem uspokojíte kdejaký mlsný jazýček.Metodou Sous-vide lze připravit i chutnou vepřovou krkovici. Takto připravené maso už potřebuje jen krátké zpracování, než zamíří přímo na talíř. Překvapí vás nevšední šťavnatost masa. Doslova se rozpadá na jazyku.SOUSVI2.jpg

Vepřové koleno, hořčičný dip a cibulová marmeláda

Tímto receptem uděláme radost milovníkům marmelády. Především těm, kteří mají rádi cibulovou marmeládu. Pusťte se s chutí do přípravy.Pro tento recept použijete vepřové koleno připravené metodou Sous-vide, hořčičný dip, cibulovou marmeládu a pár krajíců chleba. Návod na přípravu se tak skládá ze tří jednoduchých receptů: na přípravu domácího hořčičného dipu, na výrobu cibulové marmelády, kterou použijete nejen na tuto příležitost, ale můžete ji skladovat v lednici na použití k dalším pokrmům a dále taky receptu na přípravu finálního pokrmu. Dobrou chuť.velk%C3%BD.jpg
Stáhněte si nejnovější akční leták