Sous vide krkovice s barevným zelným salátem | MP Krásno
Suroviny

1 balení Vepřová krkovice Sous-vide 700g
1/2 menší hlávky bílého zelí
1/2 menší hlávky červeného zelí
2 kusy salátu pak choi
2 cibule
3 stroužky česneku
sůl podle chuti
černý pepř podle chuti
2 lžíce červeného vinného octa
1 lžíce medu
olivový olej

Příprava

Vepřovou krkovici i se šťávou vyndejte z obalu a dejte do pekáčku. Přidejte 1 dcl vody, přiklopte víkem a dejte péct do trouby vyhřáté na 190 °C.

Pečte přibližně 40 minut a během pečení průběžně několikrát přelijte šťávou ze dna pekáče. Ke konci můžete odklopit víko a dopéct křupavou kůrku.

Mezitím si připravte křupavý barevný zelný salát.

Cibuli nakrájejte na půlkolečka. Česnek rozmáčkněte a nasekejte nahrubo. Dejte společně opékat do velké pánve, na rozehřátý olivový olej.

Poté přidejte všechny druhy zelí nakrájené na proužky. Ochuťte solí, pepřem, vinným octem a medem. Společně opékejte 10 minut. Zelí by mělo zůstat křupavé.

Dolaďte chuť a podávejte s plátky pečené krkovice.


Volná místa Akční leták Ochutnávky