Příprava

Rozpalte své grily a připravte si naše výborné Trampské cigáro. A proč z toho rovnou neudělat vynikající mix s úžasným čočkovým salátem s grilovanou cibulí a mrkví. Uvařte si zelenou čočku. Vařte v neosolené vodě, sůl přidejte těsně před koncem vaření. Čočka musí být měkká, ne rozvařená, takže za stáleho dozoru na čočku dohlížejte. Na gril si zatím dejte opékat Trampské cigáro, mrkev překrojenou podélně napůl a oloupané červené cibule, také překrojené napůl. Při grilování můžete potírat bylinkovým olivovým olejem. Až je vše ugrilováno, dejte na gril nebo plotnu velkou pánev. V té zahřejte trochu olivového oleje a vsypte čočku. Chvilku opékejte a přidejte grilovanou cibuli, mrkev a sušená rajčata. Ochuťte ještě jablečným octem, smíchaným s olivovým olejem a medem. Vmíchejte čerstvé bylinky a pár minut spolu prohřejte a promíchejte. Čočkovou směs podávejte s Trampským cigárem.

V tomto receptu najdete

Stáhněte si nejnovější akční leták