Příprava
Tlačenku nakrájejte na větší kostičky. Šalotku na proužky, jablka plátky. Promíchejte v míse. Ze všech surovin umíchejte zálivku, kterou salát přelijete. Sůl a pepř použijte podle chuti, stejně tak můžete přidat či ubrat octa a medu. Aby měla zálivka ideální chuť. Salát promíchaný se zálivkou nechejte v lednici odpočinout, přibližně hodinu. Podávejte s třeba s čerstvým chlebem.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Croissant plněný šunkou a vajíčkovou pomazánkou

Francouzská specialita rillettes

Párky v listovém těstě

Honzovy buchty

Bramborové placky s jelitovým prejtem

Pizza kapsy se salámem, šunkou a sýrem
