Příprava
Recept na přípravu bílého zelí naleznete zvlášť. Doporučujeme si nejdříve připravit zelí a pak až se vrhnout na zbytek.
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do studené vody, osolíme a vaříme doměkka.
Troubu si předehřejeme na 190°C. Do zapékací mísy dáme zelí a na něj klobásu. Vložíme do trouby a pečeme 20 minut. Zelí už jsme si připravili předem, takže jde především o prohřátí klobásy a zelí.
Dobrou chuť!
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Gratinované brambory s DUO šunkou

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Croissant plněný šunkou a vajíčkovou pomazánkou

Párky v listovém těstě

Bramborové placky s jelitovým prejtem

Pizza kapsy se salámem, šunkou a sýrem
