Příprava
Párky nařežte na okrajích tak, aby se rozevřely jako při opékání buřtů.
Pórek nakrájejte na kousky. Listové těsto nakrájejte na deset pruhů.
Každý párek obložte kousky pórku a obalte proužkem listového těsta. Skládejte na plech vyložený pečícím papírem. Potřete rozšlehaným vejce a posypejte dýňovými semínky. Lehce je k těstu přimáčkněte.
Náš tip: Párky v těstíčku budou chutnat ještě lépe, když párek s pórkem navíc obalíte v plátku slaniny a přidáte i kousek sýra. Listové těsto můžete navíc před namotáním potřít kečupem nebo hořčicí. Jak má kdo rád.
Pečte v troubě vyhřáté na 170 °C, 25 minut. Pečeme dozlatova.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Croissant plněný šunkou a vajíčkovou pomazánkou

Francouzská specialita rillettes

Honzovy buchty

Bramborové placky s jelitovým prejtem

Pizza kapsy se salámem, šunkou a sýrem
