Příprava
- Bagetu nebo jiný podobný typ pečiva nakrájejte na plátky.
- Plátky staročeské slaniny dejte na pánev orestovat přibližně 30 - 50 vteřin z každé strany. Do tuku, který se uvolnil ze slaniny vložte najemno nakrájený medvědí česnek a prohřejte přibližně minutu. Do stejné pánve přidejte olivový olej a plátky bagety opečte do křupava.
- Na opečené plátky bagety poté dejte plátek slaniny, plátek sýra mozzarella a ozdobte lístkem salátu rucola.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Gratinované brambory s DUO šunkou

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Croissant plněný šunkou a vajíčkovou pomazánkou

Párky v listovém těstě

Bramborové placky s jelitovým prejtem

Pizza kapsy se salámem, šunkou a sýrem
