Příprava
Ochutnejte náš vyhlášený Valašský mix i u vás doma. Užásná chuť našich klobásek a dokřupava opečené zeleninky, vykouzlí blaho pro vaše chuťové pohárky.
Papriky rozkrojte napůl, vyberte z nich semínka a nakrájejte na plátky. Vsypejte do velké pánve, kterou je možné používat na grilu. Přidejte oloupané a rozmáčknuté stroužky česneku a oloupané cibule pokrájené na čtvrtky.
Zalijte olivovým olejem, ochuťte solí a pepřem. Ochuťte čerstvým tymiánem.Dejte na rozpálený gril a zároveň dejte grilovat všechny klobásky z Valašského mixu na gril. Papriky průběžně míchejte. Na grilu musí změknout a místy můžou být lehce spáleny dočerna. Dodá jim to úžasnou chuť. Až jsou hotové, sundejte z grilu a dochuťte nasekanou petrželovou natí. Promíchejte a podávejte s ugrilovanými klobásami.