Slaninové jednohubky s mozzarellou | MP Krásno
Suroviny

2 ks křupavá bageta
150 g Staročeská slanina
50 g olivový olej
1 hrst medvědí česnek
1 hrst lístků salátu rucola
1 ks sýr mozzarella

Příprava
  1. Bagetu nebo jiný podobný typ pečiva nakrájejte na plátky.
  2. Plátky staročeské slaniny dejte na pánev orestovat přibližně 30 – 50 vteřin z každé strany. Do tuku, který se uvolnil ze slaniny vložte najemno nakrájený medvědí česnek a prohřejte přibližně minutu. Do stejné pánve přidejte olivový olej a plátky bagety opečte do křupava.
  3. Na opečené plátky bagety poté dejte plátek slaniny, plátek sýra mozzarella a ozdobte lístkem salátu rucola.

Volná místa Akční leták Ochutnávky