Příprava
Ideální pro přípravu je kontaktní gril, případně velká pánev. Osmažené ingredience udržujte teplé v uzavřené nádobě (např. v přikryté míse), nebo na talíři v troubě předehřáté na nižší teplotu.
- Jako první dejte na gril párky. Dělejte je pozvolna na mírném žáru asi 10 minut. Nezapomínejte je občas otočit. Po 10 minutách zesilte žár na střední a pečte dalších 5 minut.
- Pak přidávejte další suroviny podle toho, co vám pánev nebo gril kapacitně dovolí. Slanina bude potřebovat 2–4 minuty z každé strany.
- Houby očistěte, pokapejte olejem a dochuťte solí a pepřem. Položte je stopkou nahoru na gril a opékejte 3 minuty z každé strany.
- Rajčata rozkrojte přes střed, dochuťte solí, pepřem a olejem a opékejte, dokud nezměknou a stále drží tvar.
- Opečte toustový chleba. Můžete i na grilu, kde byly ostatní suroviny. Chleba tak nasaje chuť slaniny a hub.
- V hrnci ohřejte fazole.
- Vejce udělejte na styl volského oka na pánvi. Pro nejlepší chuť je dobré smažit vejce na másle, případně na sádle.
- Jakmile je vše hotovo tak ihned servírujeme. Dobrou chuť!