Příprava

Ideální pro přípravu je kontaktní gril, případně velká pánev. Osmažené ingredience udržujte teplé v uzavřené nádobě (např. v přikryté míse), nebo na talíři v troubě předehřáté na nižší teplotu.
  1. Jako první dejte na gril párky. Dělejte je pozvolna na mírném žáru asi 10 minut. Nezapomínejte je občas otočit. Po 10 minutách zesilte žár na střední a pečte dalších 5 minut.
  2. Pak přidávejte další suroviny podle toho, co vám pánev nebo gril kapacitně dovolí. Slanina bude potřebovat 2–4 minuty z každé strany.
  3. Houby očistěte, pokapejte olejem a dochuťte solí a pepřem. Položte je stopkou nahoru na gril a opékejte 3 minuty z každé strany.
  4. Rajčata rozkrojte přes střed, dochuťte solí, pepřem a olejem a opékejte, dokud nezměknou a stále drží tvar.
  5. Opečte toustový chleba. Můžete i na grilu, kde byly ostatní suroviny. Chleba tak nasaje chuť slaniny a hub.
  6. V hrnci ohřejte fazole.
  7. Vejce udělejte na styl volského oka na pánvi. Pro nejlepší chuť je dobré smažit vejce na másle, případně na sádle.
  8. Jakmile je vše hotovo tak ihned servírujeme. Dobrou chuť!
Stáhněte si nejnovější akční leták