Příprava
Žloutky smíchejte v misce se solí a pepřem a zjemněte je trochou mléka. Bílky ušlehejte do tuha a opatrně je vmíchejte do žloutkové směsi.
V pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejte kousek másla. Na jednu omeletu vlijte čtvrtinu vaječné směsi a opékejte 2 až 3 minuty. Poté posypte omeletu 2 lžícemi parmazánu, přidejte nadrobno nakrájenou šunku a posekanou petrželovou nať a opékejte další 2 až 3 minuty.
Hotové omelety nakrájejte na poloviny. Každou polovinu bagelu poklaďte polovinou omelety, plátkem sýra a čerstvou zeleninou a přiklopte druhou polovinou.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Croissant plněný šunkou a vajíčkovou pomazánkou

Francouzská specialita rillettes

Párky v listovém těstě

Honzovy buchty

Bramborové placky s jelitovým prejtem
