Příprava
V misce smíchejte olivový olej a nasekané čerstvé bylinky. Steaky lehce osolte a opepřete a naložte na 24 hodin do oleje s bylinkami. Druhý den rozehřejte gril, steaky vyjměte z marinády, nechte okapat a vložte na gril. Maso grilujte z obou stran podle toho, jak chcete mít maso propečené.
Během grilování potírejte steaky olejem s bylinkami. Asi 10 minut před koncem grilování přidejte na gril na kolečka nakrájené papriky.
Před podáváním potřete steaky zbytkem bylinkového oleje a obložte je grilovanou paprikou.
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Gratinované brambory s DUO šunkou

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Francouzská specialita rillettes

Pečené kuře s červeným zelím

Sous-Vide vepřová panenka s dýňovými noky

Bramborové placky s jelitovým prejtem
