Příprava
Brambory oloupejte a nakrájejte na menší kousky. Žampiony překrojte napůl a oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky. Hlavy česneku překrojte podélně napůl.
Všechny připravené suroviny dejte do pánve, kterou můžete umístit na gril. Jemně osolte.
Ze všech surovin umíchejte marinádu. Do klobás udělejte jemné zářezy a nejprve je potřete marinádou. Poté zbylou marinádou přelijte do pánve.
Teď máte dvě možnosti. Pánev se zeleninou a brambory můžete dát péct do trouby a klobásy grilovat na grilu. Nebo můžete dát klobásy do pánve nahoru. A všechno můžete grilovat na uzavíratelném grilu. Záleží na tom, jaký máte gril.
Zasypejte najemno nakrájenou petrželovou natí.
Podávejte horké s dobrým pečivem.
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Gratinované brambory s DUO šunkou

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Francouzská specialita rillettes

Pečené kuře s červeným zelím

Sous-Vide vepřová panenka s dýňovými noky

Bramborové placky s jelitovým prejtem
