Příprava
- Rohlík nebo bagetku podélně nařízněte.
- Připravené párky dejte vařit do hrnce s vodou, případně je můžete rovnou ugrilovat.
- Mezitím si připravte zeleninovou směs: pokud již předem nemáte nakrájený zelný salát, nakrájejte ho společně s mrkví najemno.
- Přidejte hlávkový salát, lžíci olivového oleje, lžíci kečupu, dochuťte špetkou soli, trochou cukru a zakápněte citronovou šťávou. Vše důkladně promíchejte.
- Nyní si nakrájejte šunku na delší tenké plátky a lehce ji osmahněte na pánvi s olejem.
- Do nakrojeného rohlíku či bagetky přidejte připravenou zeleninovou směs spolu s opečenou křupavou šunkou. Na vrch pak přidejte uvařený či ugrilovaný párek.
- Na závěr dozdobte párek kečupem, hořčicí či jiným dipem podle vaší chuti.