Příprava

Stane se vám, že po grilování zůstane pár kousků masa nebo klobásek? Vymysleli jsme pro vás luxusní recept na svačinku nebo večeři. Maso nakrájejte na kousky, větší kousky zeleniny taky. Všechno dejte do velkého pekáče nebo pánvičky. Zalijte pivem, dochuťte bylinkami. Úplně nejlepší směs bude, když mezi zeleninou budete mít fakt hromadu grilované cibule a česneku. Teď máte několik možností - buď dejte nádobu na gril, do trouby nebo na vyšší teplotu. Vařte tak dlouho, než se pivo částečně vypaří, směs zhoustne. Ještě dolaďte kořením, bylinkami a podle potřeby i solí. Ale sůl používejte až ve chvíli, kdy má směs ideální hustotu. Protože bude zřejmě dost slaná od masa a zeleniny z grilu. Podávejte s dokřupava opečenou topinkou.
Stáhněte si nejnovější akční leták