Příprava
Ze všech surovin na těsto vypracujte na vále hladkou hmotu a nechte ji chvíli odpočinout. Mezitím si připravte oblíbené náplně do koláčů.
Z těsta tvořte malé bochánky, každý z nich trochu roztáhněte prsty a udělejte do něj důlek. Do důlků vkládejte připravené náplně.
Koláče pečte v rozehřáté troubě (zhruba na 190 °C), dokud jim nezezlátnou okraje. Ještě teplé koláčky potřete rozpuštěným máslem smíchaným s rumem a pocukrujte je.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Honzovy buchty

Cuketový koláč
1 hodina

Opečený chleba s avokádem, pažitkovým máslem a pečenou šunkou
25 minut

Donuty smažené na sádle
2 hodiny

Sádlovky
20 minut

Churros
45 minut

Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem
2 hodiny

Slané palačinky se šunkou Amálka a pažitkovou pomazánkou
50 minut

Jogurtová buchta
60 minut