Příprava
Houby namočte přes noc do vody. Rozškvařte slaninu, zpěňte na ní na kostičky nakrájenou cibuli, přidejte houby a poduste. Kroupy uvařte v osolené vodě, smíchejte s houbovou směsí, ochuťe solí, majoránkou, pepřem a česnekem.
Směs urovnejte do zapékací mísy, pokapejte sádlem a pečte, dokud povrch nezezlátne. Podávejte se salátem z kysaného zelí.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Gratinované brambory s DUO šunkou

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Francouzská specialita rillettes

Pečené kuře s červeným zelím

Sous-Vide vepřová panenka s dýňovými noky

Bramborové placky s jelitovým prejtem
