Příprava
- Hrášek a na kolečka nakrájený pórek dejte do hrnce a zalijte vodou. Vařte pět minut na středním plameni. Slijte vodu a hrášek s pórkem nechejte vychladnout.
- Obojí přesuňte do vyšší úzké nádoby. Přidejte prolisovaný česnek, olivový olej, citronovou šťávu, mátové listy a sůl. Rozmixujte tyčovým mixérem. Směs nemusí být úplně hladká.
- Toastový chléb opečte dokřupava v topinkovači. Šunku mezitím nakrájejte na malé kostičky.
- Opečené toasty namažte hráškovým pestem, pěkně vysokou vrstvu. Nahoru nasypejte šunku a na kolečka nakrájenou jarní cibulku.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Croissant plněný šunkou a vajíčkovou pomazánkou

Francouzská specialita rillettes

Párky v listovém těstě

Honzovy buchty

Bramborové placky s jelitovým prejtem
