Příprava
Cibuli nakrájejte nadrobno a zpěňte na oleji. Přidejte na kostky nakrájené, lehce osolené hovězí maso a lehce osmahněte. Pak přisypte fazole, které jste si předem namočili, a vše zalijte vařící vodou. Nakonec přisypte kroupy a nechte asi dvě hodiny vařit, občas promíchejte.
Asi po hodině a půl směs osolte, lehce opepřete a přidejte prolisovaný česnek.
Šoulet je hotový, když jsou fazole měkké.
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Pomazánka z pečeného vepřového masa

Gratinované brambory s DUO šunkou

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Francouzská specialita rillettes

Pečené kuře s červeným zelím

Sous-Vide vepřová panenka s dýňovými noky

Bramborové placky s jelitovým prejtem
