Klobása s bramborem a zelím | MP Krásno
Suroviny

300 g brambor
4 ks Klobása dědy Pilčíka
500 g zelí (dle receptu níže)
Snítka bylinek na ozdobení
Hořčice, kečup, nebo křen. Co jen máte rádi.

Příprava

Recept na přípravu bílého zelí naleznete zvlášť. Doporučujeme si nejdříve připravit zelí a pak až se vrhnout na zbytek.

Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dáme do studené vody, osolíme a vaříme doměkka.

Troubu si předehřejeme na 190°C. Do zapékací mísy dáme zelí a na něj klobásu. Vložíme do trouby a pečeme 20 minut. Zelí už jsme si připravili předem, takže jde především o prohřátí klobásy a zelí.

Dobrou chuť!


Volná místa Akční leták Ochutnávky