Příprava
Celou česnekovou hlavu rozkrojte podélně napůl. Spodní část nechejte stranou a z horní části vyloupněte stroužky, které prolisujete. Promíchejte prolisované stroužky s olivovým olejem, jednou lžičkou soli a trochou čerstvě mletého černého pepře.
Do velké pánve, kterou můžete používat na gril, připravte zeleninu. Cuketu nakrájejte na silnější kolečka, pórek také na kolečka (zelené i bílé části) a fenykl napůl. Přidejte celé malé papriky a nahoru položte stonky s rajčaty a spodní polovinu česnekové hlavy.
Teď máte dvě možnosti. Pánev se zeleninou a můžete dát péct do trouby a klobásy grilovat na grilu. Nebo můžete dát klobásy od pánve, nahoru. A všechno můžete grilovat na uzavíratelném grilu. Záleží na tom, jaký máte gril.
Podávejte horké, s dobrým pečivem.
Objevte další recepty v naší Kuchařce
Šunková klobása se svěžím salátem
40 min
Valašský mix s medvědí česnekovou klobásou a šunkovou klobásou se sýrem doplňený křupavou zeleninou
30 min
Perfektní a šťavnatý špíz s medovou hořčicí
40 min
Luxusní topinky s masovou směsí a zeleninou z grilu
20 min
Grilovaná klobása se sýrem s žampiony a brambory
60 min
Pomazánka z grilovaného lilku s chlebem a klobásou ze zelím
45 min
Grilovaný brunch sendvič s párečky a omeletou
35 min
Luxusní párek v rohlíku
30 minut
Hamburger s vejcem a pečeným bokem
45 minut